Tardor Solidària. Campanya de recollida d’aliments a la UB

Campanya de recollida d’aliments a la UB

Organitza: Comissionat per a Societat i Envelliment de la UB  

 Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació (16 d’octubre), la Universitat de Barcelona juntament amb la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, unim esforços per aportar recursos a persones del nostre entorn que en aquests moments estan necessitades

“1 de cada 5 catalans és pobre”

El Banc dels Aliments està ajudant aproximadament a 110.000 persones de Barcelona i província que tenen necessitats alimentàries, i el nombre de persones no para de créixer.

ENS AJUDES?

La campanya de recollida d’aliments tindrà lloc els dies  del 18, 19 i 20 d’octubre.

Si vols fer de voluntari/ària a la teva facultat o centre, demana informació mitjançant el correu:     voluntariat@ub.edu    o per tel. 934 031 396 (matins).

Necessitem voluntariat  per als dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2011

Horari: segons disponibilitat dels voluntaris

Lloc: dins els edificis de la UB

La col·laboració que es farà en parelles de voluntaris o petits grups, consisteix a facilitar  informació de la campanya , de l’existència del banc d’aliments, sobre quins aliments son més necessaris.

Els aliments, que preferentment han de ser oli, pasta, arròs, llegums secs i conserves de peix, es podran deixar en els punts de recollida que s’hauran habilitat en totes les facultats, així com a l’IL3 i al Campus de l’Alimentació. A més, qui ho prefereixi podrà fer les donacions en línia, mitjançant l’enllaç següent: http://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/

Posted on 17/10/2011, in Altres. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.